10 Χρόνια
Art Shop
Gallery
Exhibitions

Ξάγναντο

Κοσμάς Κουμιανός

Για πρώτη φορά στο κοινό της Λήμνου, ο Λημνιός στη καταγωγή φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός παρουσιάζει έργα του με τίτλο Ξάγναντο. Τα θέματά  του αφορμώνται και εμπνέονται από το φυσικό τοπίο του νησιού. Ο φωτογράφος που επιστρέφει στο τόπο του σε κάθε ευκαιρία, αιχμαλωτίζει τα τελευταία χρόνια με τον φακό του μοναδικά στιγμιότυπα που του χαρίζει με γενναιοδωρία το νησί. Μέσα από τις εικόνες εμφανίζονται γνώριμες όψεις του νησιού – ο θεατής δεν μπορεί παρά να μοιραστεί το ξάγναντο του Φωτογράφου σαν να βρίσκεται ο ίδιος πίσω από την κάμερα τη στιγμή της λήψης. Ταυτόχρονα ο τρόπος που αξιοποιεί το φως ο Κοσμάς Κουμιανός “εξωτικοποιεί¨ το τοπίο και του δίνει μία νέα πνοή και αισθητική, αποστασιοποιημένες από τον τόπο και τον χρόνο.

φωτογραφία πορτραίτου κοσμά κουμιανού

Κοσμάς Κουμιανός

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΣΑΝΤΑΣ 0

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.