10 Χρόνια
Art Shop
Gallery
Exhibitions

Διαδρομή προς Βορρά

Μανώλης Χάρος

Στη Λήμνο και στο Χώρο Τέχνης Ώχρα Μπλε παρουσιάζει για δεύτερη φορά έργα του ο Μανώλης Χάρος. Είναι έργα ζωγραφικά πάνω σε καμβά, καθώς και κάποια έργα  μικτής τεχνικής σε χαρτί μοναδικά, στα οποία  χρησιμοποιεί και  χαρακτικές μεθόδους.

Όλα αντιπροσωπεύουν την τελευταία δουλειά του καλλιτέχνη.

Τα έργα που έχουν γίνει στην άλλη άκρη του Αιγαίου, στα Κύθηρα, ασχολούνται με  τον χαρακτήρα του χρόνου και του τόπου  των νησιών, που είναι παρόμοιος σε όλο το Ελληνικό Αρχιπέλαγος.

Τα χρώματα και το σχέδιο αναφέρονται στις εικόνες και τα συναισθήματα που όλοι μας έχουμε νοιώσει σε κάποιο τέτοιο χώρο, ενώ ο χρόνος που βιώνεται σε άλλο ρυθμό επηρεάζει τον τρόπο που αποτυπώνεται το κάθε τι από τον ζωγράφο.

Φωτογραφία πορτραίτου Μανώλη Χάρου

Μανώλης Χάρος

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΣΑΝΤΑΣ 0

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.