10 Χρόνια
Art Shop
Gallery
Exhibitions

Σούλα Ρεπάνη

Φωτογραφία πορτρέτου της εικαστικού Σούλας Ρεπάνη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Η καταγωγή της είναι από τη Λέσβο. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, 1979-1984, καθώς επίσης βυζαντινή αγιογραφία και φρέσκο στην ίδια Σχολή. Το 1986 πήγε σαν υπότροφος του ΙΚΥ στην Ισπανία, όπου και αποφάσισε να ζήσει, στην Γαλικία συγκεκριμένα, χωρίς όμως να χάσει ποτέ την επαφή της με την Ελλάδα.

Έργα της βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα, Ισπανία, Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένες Πολιτείες και επίσης σε κάποιους δημόσιους χώρους της Ισπανίας.

Έχει πραγματοποιήσει 25 ατομικές εκθέσεις τις περισσότερες στη Ισπανία, κάποιες στην Ελλάδα, μία στις Βρυξέλλες και έχει πάρει μέρος σε 60 συλλογικές εκθέσεις.

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΣΑΝΤΑΣ 0

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.