10 Χρόνια
Art Shop
Gallery
Exhibitions

Νίκος Βαβάτσης

Φωτογραφία πορτραίτου Νίκου Βαβάτση

Πηγή έμπνευσης είναι ο άνθρωπος.Το ανθρώπινο πρόσωπο και η πληθώρα των εκφράσεων που φέρει ως καταγραφή συναισθημάτων.Με μία έντονη ροπή προς την αφαίρεση και μέσα από αλληλοεπικαλυπτόμενες πινελιές,προσπαθώ να καταγράψω συναισθήματα,με σκοπό να αναδείξω το πεπερασμένο της ύπαρξής μας.

Ο Νίκος Βαβάτσης γεννήθηκε στη θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται.Μετά το πέρας των σπουδών του στις Γραφικές Τέχνες-στα τέλη της δεκαετίας του 80-ξεκίνησε μια καλλιτεχνική πορεία με ευρεία γκάμα θεμάτων και τεχνικών:τοιχογραφία για δημόσιο χώρο,σκηνογραφία και μικτή τεχνική ζωγραφικής.Έχει κάνει 17 ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει με έργα του σε πολλές ομαδικές.Έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές και σε συλλογές ιδρυμάτων και μουσείων.Το 2012 ο ζωγράφος παρουσιάζει –για πρώτη φορά-ανθρωποκεντρικά έργα,τα οποία μέχρι και σήμερα αποτελούν τη βασική θεματική του ενότητα.

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΣΑΝΤΑΣ 0

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.