10 Χρόνια
Art Shop
Gallery
Exhibitions

καταφύγια έρωτος

Χρήστος Κεχαγιόγλου

Ο έρωτας είναι η κυρίαρχη, πρωτογενής δύναμη της ζωής που καλεί τον άνθρωπο σε σχέση με τον άνθρωπο, τον κόσμο και τον Θεό. Τον κινητοποιεί μέσα από τη σχέση να ανοιχτεί, να προσφέρει και να προσφερθεί κι έτσι να εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης του: το σωματικό, το ψυχικό και το πνευματικό. Τα καταφύγια έρωτος είναι οι τόποι που ο έρωτας συμβαίνει, εκεί που ο άνθρωπος συναλλάσσεται μυστικά. Τόποι συνάντησης, συνεύρεσης, περισυλλογής. Αλλά και τόποι πάνω απ’ όλα ζωγραφικής. Γιατί κι η ίδια η ζωγραφική όταν συμβαίνει είναι ένα καταφύγιο έρωτα. Τα έργα που παρουσιάζονται σ’ αυτή την ζωγραφική ενότητα έχουν δημιουργηθεί σε διαφορετικές χρονικές περιόδους αλλά διαπνέονται από μια κοινή ερωτική διάθεση. Το τοπίο δεν είναι παρά η απεικόνιση ενός βλέμματος, μιας σχέσης ερωτικής. Κάτω από τα γεμάτα με καρπούς δέντρα, σε μικρά χωριά και χωράφια και φωτισμένα από τον έρωτα δωμάτια, παραλίες, αυλές, καφενεία και διαδρομές, ο έρωτας δημιουργεί ζωγραφικά τον δικό του, μοναδικό κάθε φορά τόπο συνάντησης. 

Φοτογραφια πορτραίτου Χρ. Κεχαγιογλου

Χρήστος Κεχαγιόγλου

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΣΑΝΤΑΣ 0

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.