10 Χρόνια
Art Shop
Gallery
Exhibitions

Φροντίδα & Συντήρηση

Κοσμήματα

Το κόσμημα που έχετε αγοράσει είναι ένα πολύτιμο και εκλεπτυσμένο κομμάτι. Λαμβάνοντας μερικές προφυλάξεις κατά τη χρήση και τη συντήρηση του, θα μπορέσετε να διατηρήσετε την αρχική του ομορφιά με την πάροδο του χρόνου.

Τα κοσμήματά σας πρέπει να καθαρίζονται τακτικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πολύ μαλακή βούρτσα και σαπουνόνερο ή σόδα φαγητού για να το καθαρίσετε και μετά να ξεπλύνετε το κομμάτι σας με καθαρό χλιαρό νερό. Τα γυαλιστερά κοσμήματα μπορούν επίσης να καθαριστούν με ένα μαλακό βαμβακερό πανί.

Σκεφτείτε να βγάλετε τα κοσμήματά σας πριν πάτε για ύπνο, να κάνετε οποιοδήποτε άθλημα, να πλύνετε τα χέρια σας ή να χρησιμοποιήσετε διαβρωτικά προϊόντα. Αποφύγετε την επαφή με άρωμα, αλκοόλ, καλλυντικά, αμμωνία, χλώριο και κρατήστε τα κομμάτια σας μακριά από έντονες πηγές θερμότητας και ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας.

Οι οργανικές πέτρες όπως τα μαργαριτάρια, το Οπάλιο, το κοράλλι και το κεχριμπάρι χρειάζονται σε τακτά διαστήματα νερό και φως. Μην κλείνετε τα κοσμήματα με αυτές τις πέτρες για μεγάλα διαστήματα στο σκοτάδι.

Αποτρέψτε τη ζημιά ή την απώλεια των κοσμημάτων σας αποθηκεύοντάς τα μεμονωμένα στο αρχικό τους κουτί ή θήκη αφού τα φορέσετε. Η επαφή με άλλα κοσμήματα μπορεί να προκαλέσει γρατσουνιές.

Εάν το κόσμημα σας χτυπηθεί, ίσως χρειαστεί να ελεγχθεί η θέση της πέτρας. Αποφύγετε να πιέζετε τα κουμπώματα και τις αρθρώσεις. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει ότι το κούμπωμα και το μάνταλο ασφαλείας κλείνουν σωστά.

Κεραμικά

Το κεραμικό που έχετε αγοράσει είναι ένα μικρό έργο τέχνης και φτιάχτηκε με κόπο και αγάπη. Λαμβάνοντας μερικές προφυλάξεις κατά τη χρήση και τη συντήρηση του, θα μπορέσετε να το διατηρήσετε την αρχική του ομορφιά με την πάροδο του χρόνου.

Το κεραμικό δεν πρέπει ποτέ να μπαίνει σε φούρνο μικροκυμάτων. 

Αυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χρήση φαγητού έχουν υαλωθεί με φιλικό προς χρήση υάλωμα και θα αναφέρεται στο προϊόν.  

Τα κεραμικά δεν μπαίνουν πάνω σε εστίες φωτιάς, ηλεκτρικές ή γκαζιού εκτός αν είναι κατασκευασμένα ειδικά για τέτοια περίπτωση και θα αναφέρεται στο προϊόν.

Τα κεραμικά που είναι κατασκευασμένα με την τεχνική Ρακού δέν είναι προς χρήση φαγητού και δεν συγκρατούν το νερό στο εσωτερικό τους. Είναι πολύ σημαντικό να μην είναι εκτεθειμένα σε απευθείας ηλιακό φώς διότι στα υαλώματα χαλκού χάνεται το χρώμα τους.

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΣΑΝΤΑΣ 0

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.