10 Χρόνια
Art Shop
Gallery
Exhibitions

René Veneau

Φωτογραφία πορτραίτου Ρενέ Βενώ

Ο René Veneau είναι ένας παθιασμένος εραστής της τέχνης της φωτογραφίας εδώ και 55 χρόνια…Στην αρχή ασχολήθηκε με την εμφάνιση ασπρόμαυρων φωτογραφιών και αργότερα με την ψηφιακή φωτογραφία και την πληροφορική.Η δουλειά του έχει δημοσιευτεί σε διάφορα έντυπα και στο περιοδικό Géo, τεύχος 171, Μάρτιος 1993, θέμα: Το ταξίδι του Οδυσσέα.

Συνταξιούχος πλέον, συμμετέχει σε εκθέσεις και άλλες δραστηριότητες που απευθύνονται στους μαθητές των σχολείων που θέλουν να ανακαλύψουν την φωτογραφία. 2011Έκθεση: Regardsd’Islande(Ματιές Ισλανδίας), σε δύο διαφορετικές αίθουσες. Έκθεση: Η πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής Languedoc-Roussillon, Το χωριό SaintJeandeBuèges. Έργο σε εξέλιξη σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή της περιοχής.2012Φωτογραφικό ρεπορτάζ με θέμα την παραδοσιακή παρασκευή του ψωμιού.Έφτιαξε τα πανό τεκμηρίωσης.2013 Νατουραλιστικές φωτογραφίες, συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την προστασία των πτηνών. Φωτογραφικές διαφάνειες (diaporama) με τίτλο Τα πουλιά της λίμνης Κερκίνης.

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΣΑΝΤΑΣ 0

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.