10 Χρόνια
Art Shop
Gallery
Exhibitions

Νικόλας Μπλιάτκας

Ο Νικόλας Μπλιάτκας γεννήθηκε στη Νάουσα. Σπούδασε ζωγραφική στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002- 2015 είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Νάουσας ενώ το διάστημα 2008 – 2010 είναι συνεργάτης στο Ε΄ Εργαστήριο Ζωγραφικής και στο Εργαστήριο Χαρακτικής της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.

Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε 17 ατομικές εκθέσεις (Στοκχόλμη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, κ.α) και πάνω από 60 ομαδικές, συμμετείχε σε πολλά καλλιτεχνικά συμπόσια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έργα του βρίσκονται σε Δημόσιες και Ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό ( Σουηδία, Γαλλία, Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία κ.α).

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΣΑΝΤΑΣ 0

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.