10 Χρόνια
Art Shop
Gallery
Exhibitions

Κοσμάς Κουμιανός

φωτογραφία πορτραίτου κοσμά κουμιανού

Ο Κοσμάς Κουμιανός σπούδασε Πληροφορική στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών και καθώς εργαζόταν στον τομέα αυτό, αποφάσισε να διοχετεύσει την ενέργεια και τη δημιουργικότητά του σε μια σειρά από σπουδές φωτογραφίας. Ξεκίνησε σεμινάρια στο Μικρό Πολυτεχνείο, Αθήνα, προχώρησε στο OramaArt & Photography Studies και οδηγήθηκε στο δεύτερο εξάμηνο του  London Middlesex University of Photography – AKTO. Οι σπουδές του ολοκληρώνονται στο Διεθνές Κέντρο Φωτογραφίας της Νέας Υόρκης όπου λαμβάνει μεταπτυχιακό πάνω στο Πορτραίτο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας συμμετέχει σε πολυάριθμα workshops με διδάσκοντες μεγάλες φυσιογνωμίες του χώρου της φωτογραφίας από όλο τον κόσμο. Τέλος και ο ίδιος άσκησε το ταλέντο του ως εκπαιδευτικός στο Editorial Photography στο Newschool Athens. Στο βιογραφικό του μετρά πολλές διακρίσεις σε ελληνικούς και διεθνής διαγωνισμούς φωτογραφίας.

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΣΑΝΤΑΣ 0

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.