10 Χρόνια
Art Shop
Gallery
Exhibitions

Ιφιγένεια Σδούκου

Φωτογραφία πορτραίτου Ιφιγένειας Σδούκου

Η σύγχρονη τέχνη με μέσο το ύφασμα και  το κέντημα σχετίζεται τόσο με την κοινωνική ιστορία όσο και με τη φύση του ίδιου του μέσου, εξετάζοντας και αντιμετωπίζοντας θέματα όπως: η υλικότητα, η παράδοση, η αφήγηση ιστοριών, το φύλο, τα ποιήματα, τα παραμύθια, ο χρόνος και η μνήμη.

Με σπουδές ζωγραφικής και χαρακτικής στη Σχολή Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας, η Ιφιγένεια Σδούκου έχει διδάξει εικαστικά στην Β/βάθμια εκπαίδευση. Έλαβε το βραβείο της 6ης Τριενάλε Υφαντικής Τέχνης, Novi Sad  Σερβία 2017, ενώ έργα της βρίσκονται στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης του Δήμου Αθηναίων και σε ιδιωτικές συλλογές. Έχει σχεδιάσει εξώφυλλα δίσκων και έχει συνεργαστεί σαν εικονογράφος με τον εκδοτικό οίκο Ανέμη.

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΣΑΝΤΑΣ 0

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.