10 Χρόνια
Art Shop
Gallery
Exhibitions

Γιώργος Βαβάτσης

Φωτογραφία πορτραίτου Γιώργου Βαβάτση

Ο Γιώργος Βαβάτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974. Σπούδασε Visual & Live Art στο Gloucestershire University, στην Αγγλία από το 1995 έως το 1998. Το 2000, επέστρεψε στην γενέτειρά του και ξεκίνησε στο προσωπικό του εργαστήριο, όπου εργάζεται ακόμα. Η δουλειά του έχει προβληθεί σε πολλές προσωπικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε 12 συμπόσια κεραμικής στην Ευρώπη και την Ασία. Το 2012, κέρδισε το 1ο βραβείο στον 50ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κεραμικής. Από το 2002 μέχρι και σήμερα διδάσκει την κεραμική τέχνη σε μουσεία και καλλιτεχνικά σχολεία στη Βόρεια Ελλάδα και στο εργαστήριό του. Το 2013, ιδρύει την εταιρία παραγωγής “Hakah Ceramics Design Production”, η οποία επικεντρώνεται σε κεραμικά χρηστικά αντικείμενα. Το 2017, δημιουργεί τον χώρο “6exi Contemporary Ceramics”, προσκαλώντας Έλληνες και διεθνείς κεραμίστες να εκθέσουν τη δουλειά τους στο κοινό της Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος από το 2011 και μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κεραμικής από το 2022.

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΣΑΝΤΑΣ 0

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.