10 Χρόνια
Art Shop
Gallery
Exhibitions

Αννέττα Σπανουδάκη

Φωτογραφία της Αννέττας Σπανουδάκη

Η Αννέττα Σπανουδάκη γεννήθηκε στο Βερολίνο. Σπούδασε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών HdK τμήμα Fb 4 Visuelle Kommunikation και στη Σχολή Καλών Τεχνών ΑΠΘ. Η δουλειά της αποτελείται από σχέδια, εγκαταστάσεις και performance. Συμμετέχει στην ArtAthina 2010 και στη Quadrinnale PQ4. Έργα της βρίσκονται σε διάφορες συλλογές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί ως σκηνογράφος και set designer με την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Εθνικό Θέατρο και το Κρατικό Θέατρο Β. Ελλάδας. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Ατομικές Εκθέσεις: in between 2017- public space 2011 – corpus # 2009 – orgasmus 2006    

Την ενδιαφέρει η έννοια του χρόνου και του χώρου με την ιδιότητα του εφήμερου. Για αυτό επιλέγει το χαρτί, ένα υλικό εύθραυστο και φθαρτό. Εκ πρώτης όψεως οι εικόνες της φαίνονται αθώες, ωστόσο περιέχουν πολλά από την ατμόσφαιρα των διηγημάτων του Ε. Α. Poe και ειρωνεία των παραμυθιών του Ο. Wilde. Η αίσθηση αναμονής, κάτι αδιευκρίνιστο, μια αποσταθεροποίηση είναι στοιχεία που τις χαρακτηρίζουν.

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΣΑΝΤΑΣ 0

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.